Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Friesland

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Friesland: Friesland 7-11-2000
Politieberichten van 7/11 (07.00 uur t/m 13.00 uur)

Ureterp: schoorsteenbrand
Maandag omstreeks 23.10 uur werd een schoorsteenbrand gemeld bij een woning aan de Weibuorren. Het isolatiemateriaal om de schoorsteen was door oververhitting in brand geraakt. Hierdoor ontstond enige rookontwikkeling. Door de brandweer werd het isolatiemateriaal verwijderd. De schade bleef beperkt. De bewoner, een 70-jarige inwoner van Ureterp, is tegen brand verzekerd.

Heerenveen: inbraak auto
Van maandag op dinsdag werd ingebroken in een personenauto, die geparkeerd stond op de Narcislaan. Het portier werd opengebroken en uit de auto werd een radiocassetterecorder weggenomen. De eigenaar, een 72-jarige inwoner van Heerenveen, heeft aangifte gedaan.

Heerenveen: inbraak woning
Maandag tussen 18.00 en 20.30 uur werd ingebroken in een woning aan het Ketting. Aan de achterzijde van de woning werd een raam geforceerd. Uit de woning werden gouden sieraden weggenomen. De eigenaar, een 75-jarige inwoner van Heerenveen, heeft aangifte gedaan.

Drachten: aanrijding licht gewonde
Dinsdag omstreeks 08.25 uur vond op de Stal een aanrijding plaats tussen een personenauto en een fiets. De bestuurder van een personenauto, een 20-jarige inwoonster van Drachten, reed stapvoets over de Stal en werd verblind door de laagstaande zon. Hierdoor zag zij een fietster, een 43-jarige inwoonster van Drachten, die met haar fiets stilstond over het hoofd. De fietster werd aangereden en met de ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Drachten. De vrouw kon na behandeling, had een kneuzing in de rug, weer naar huis.

Bureau Voorlichting & PR: 058 - 880 8272

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie