Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Werkgroep Communicatie gemeente Zutphen zoekt schrijvers

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Zutphen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Schrijvers gezocht!

Wie zoeken nieuwsgierige aagjes die graag schrijven. Bent u nieuwsgierig? Schrijft u graag? Misschien altijd al journalist willen worden? Dan zijn we op zoek naar u!
De werkgroep Communicatie wil graag meer bekendheid geven aan allerlei initiatieven in Zutphen die concreet laten zien hoe een duurzame samenleving stap voor stap bereikt kan worden. Een wereld waarin we zorgvuldig omgaan met natuur en milieu, met voldoende ontplooiingskansen voor mensen en aandacht voor écht samen leven. We willen de inwoners van Zutphen die nu al laten zien hoe het ook kan, op de gemeentepagina aan het woord laten. Goede voorbeelden inspireren immers tot navolging. Daarom is de werkgroep Communicatie op zoek naar personen die op vrijwillige basis teksten willen schrijven voor de gemeentepagina. Meer weten? Neem contact op met Marianne Grooten, coördinator Lokale Agenda 21, telefoon 530865 of 587306 (dinsdag t/m donderdag)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie