Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PT-begroting bloembollensector in 2001 ruim 49 miljoen

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PT-begroting bloembollensector in 2001 ruim 49 miljoen

De Sectorcommissie Bloembollen van het Productschap Tuinbouw (PT) stemde op 31 oktober jongstleden in met de begroting van ruim 49 miljoen gulden voor 2001. Vorig jaar werd 47,5 miljoen gulden uitgetrokken om de bloembollensector te versterken. Het geld is afkomstig uit de vakheffing, waaraan telers en handelaren bijdragen.

Promotie, kwaliteit en technisch onderzoek vindt de sector erg belangrijk. De promotie-organisatie Internationaal Bloembollencentrum (IBC) kan voor 2001 rekenen op een PT-bijdrage van bijna zestien miljoen gulden. De Bloembollenkeuringsdienst (BKD) krijgt ruim negen miljoen gulden om de kwaliteit te bewaken. Voor technisch onderzoek ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie