Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Ducatiteam motordiefstallen politie Drenthe succesvol

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Politie Drenthe

Persberichten Regio Politie Drenthe

Ducatiteam succesvol
15:02 dinsdag 7 november 2000

Martin Panman
0651611628

Een rechercheteam van het district Noord heeft inmiddels 5 verdachten aangehouden en 20 motoren opgespoord die van diefstal afkomstig zijn. De aanleiding van dit onderzoek was de diefstal van zes motoren in het weekeinde tijdens de Superbike races op het TT circuit. Deze zes motoren werden aangetroffen in een vakantiewoning in Westerbork. Het recherche onderzoek breidde zich daarna uit naar Den Haag en naar Zwolle. In deze beide plaatsen werden in professionele werkplaatsen van diefstal afkomstige motoren ontmanteld. De serienummers werden er uit gehaald en nieuwe nummers werden er in geslagen. Daarena werden de motoren opnieuw in de handel gebracht.
Alle motoren en onderdelen van motoren zijn inbeslaggenomen en zullen verder onderzocht worden. Met name kijkt de technische recherche of de weggevijlde serienummers weer naar voren gehaald kunnen worden. Is dat het geval dan kan onderzocht worden wie de eigenaar van een motor was. Wel is al bekend dat 1 motor in 1997 gestolen is tijdens de TT in Assen. Vier verdachten zitten nog vast.


info@politie-drenthe.nl Politie Drenthe, voor een veilig en leefbaar Drenthe

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie