Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe website voor discussie over bachelor/masterstelsel

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Universiteit van Amsterdam
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit van AmsterdamNieuwe website voor discussie over bachelor/masterstelsel

De onderwijsministers van de Europese Unie hebben in de Bologna-verklaring (juni 1999) afgesproken om het Europese onderwijssysteem meer op één lijn te brengen. Eén van de voorgestelde maatregelen is het invoeren van een bachelor/masterstructuur in het hoger onderwijs. Ook in Nederland zijn de voorbereidingen voor de invoering van dit stelsel inmiddels in volle gang. Binnen de UvA wordt intensief van gedachten worden gewisseld over de vraag in welke vorm dit het beste kan gebeuren.

Via een speciale website kan iedereen die in deze ontwikkeling geïnteresseerd is, zich in de discussie mengen. Op de site www.uva.nl/bachelor-master treft u discussieonderwerpen en stellingen aan waarop u kunt reageren. Uw mening kan dan worden gebruikt in de overlegrondes die nog moeten plaatsvinden. De site houdt u verder op de hoogte van het laatste nieuws rond de invoering van het bachelor-masterstelsel.

..

Laatste wijzigingen: 7 november 2000 - (webmaster@uva.nl) Bron: PR & Persvoorlichting

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie