Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Webtower opent eerste buitenlandse vestiging

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten


Webtower opent eerste buitenlandse vestiging

Webtower (www.webtower.nl) is één van de snelstgroeiende netwerken van internetbedrijven. Inmiddels zijn er zo'n 15 bedrijven gehuisvest in de Webtower in Maarssen. Onlangs heeft Webtower in België (Gent) een ultramodern bedrijfspand met maar liefst 1400 m2 kantoorruimte geopend.

Dit nieuwe pand voldoet aan de laatste normen op gebied van glasvezelnetwerk en faciliteiten. Daarmee wordt voor internetbedrijven in België eenzelfde stimulerende omgeving gecreëerd als in Nederland. Voor Webtower is dit de eerste stap op weg naar Europese aanwezigheid. Binnen Webtower kunnen internetbedrijven gebruik maken van flexibele, volledig ingerichte bedrijfsruimtes met alle ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie