Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

HIVOS start samenwerking met ontwikkelingsorganisaties

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
HIVOS

Alliance2015 van start

Hivos start verregaande samenwerking met ontwikkelings- organisaties Concern, Deutsche Welthungerhilfe en Ibis Morgan Tsvangirai, leider van de Zimbabweaanse oppositiepartij Movement for Democratic Change (MDC), was afgelopen vrijdag

Alliance 2015
in Dublin om het startschot te geven voor de lancering van Alliance2015, een uniek samenwerkingsverband van vier middelgrote Europese ontwikkelingsorganisaties. Tsvangirai verwelkomde de oprichting van Alliance2015 en in het bijzonder de nadruk die de alliantie legt op de deelname van het maatschappelijk middenveld aan de strijd tegen armoede. Pak oorzaken van onderontwikkeling structureel aan, anders maakt democratische ontwikkeling geen kans, luidde Tsvangirai's boodschap.
...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie