Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Komitee Indonesië neemt afscheid met publieksmanifestatie

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
HIVOS

Komitee Indonesië neemt afscheid met publieksmanifestatie

Na meer dan 30 jaar actief geweest te zijn heft het Komitee Indonesië zichzelf op. Drie decennia lang stond het Komitee voor onafhankelijke berichtgeving, pleitbezorging en steun aan Indonesische en Oosttimorese organisaties die zich inzetten voor mensenrechten en democratisering. Deze opheffing gaat gepaard met een feestelijke publieksbijeenkomst op 7 november. De bijeenkomst wordt gesubsidieerd door Hivos en heet `Nederland - Indonesië: Nieuwe Tijden, Nieuwe Geluiden' en vindt plaats in Amsterdam. Twee vragen staan centraal: `Wat is er zo nieuw aan het Nederlandse buitenlandbeleid dat ontwikkeld wordt ten aanzien van Indonesië' en `welke nieuwe ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie