Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bluestone Software & Progress Software sluiten overeenkomst

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bluestone Software en Progress Software sluiten overeenkomst voor integratie Progress SonicMQ met Bluestone?s Total-e-Business platform

Capelle a/d IJssel, 7 november 2000 ? Progress Software, leverancier van e-business technologie, en Bluestone Software, toonaangevend leverancier van business-to-web en draadloze technologieën, hebben onlangs een licentieovereenkomst gesloten. In het kader van deze overeenkomst gaat Bluestone Software Progress? messaging server SonicMQ integreren in Bluestone?s Total-e-Business platform, teneinde de betrouwbaarheid, schaalbaarheid en veiligheid van transport van bedrijfskritische gegevens over het Internet te vergroten.

Bluestone, dat onlangs is overgenomen door Hewlett-Packard, gaat gebruikmaken van Progress? Internet messaging Server SonicMQ als JMS voor Total-e-Server, Bluestone?s ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie