Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Incontrol en F&H Simulations bundelen krachten

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
PERSBERICHT

Incontrol Business Engineers - Maarssen, 7 november 2000

SIMULATIESPECIALISTEN INCONTROL EN F&H SIMULATIONS BUNDELEN KRACHTEN

Incontrol, gespecialiseerd adviesbureau voor logistieke simulatie, heeft het softwarebedrijf F&H Simulations overgenomen. Door de bundeling van kennis van logistieke simulatie en de expertise van simulatiesoftware ontstaat een sterke marktpartij die een totaaloplossing op het gebied van simulatie kan aanbieden. Met meer dan 50 werknemers en vertegenwoordigingen in 16 landen is Incontrol nu de grootste simulatie-specialist in Europa.

Incontrol heeft meer dan 10 jaar ervaring als gespecialiseerd advies- en ontwerpbureau voor logistieke simulatie en kwantitatieve analyse. De consultants valideren en implementeren logistieke strategieën, concepten en systemen waarbij gebruik wordt gemaakt van simulatie en animatie, kwantitatieve analyse en scheduling als gereedschappen. Door deze studies is het mogelijk vooraf inzicht te krijgen in kosten, haalbaarheid en het resultaat van veranderingen op het gebied van infrastructuur, verkeer, productie en administratieve organisatie.

F&H legt zich sinds 1984 toe op het ontwikkelen van simulatiesoftware. Het pakket Taylor Enterprise Dynamics is ontwikkeld met de modernste technieken en met de meest recente inzichten en concepten. Taylor ED wordt gebruikt voor het modelleren, simuleren en animeren van bedrijfsprocessen. Of het nu gaat om een bagagesysteem op een luchthaven, inkomende gesprekken in een call-center of goederenstromen in een magazijn, met Taylor ED kunnen deze processen in kaart worden gebracht en driedimensioneel worden gevisualiseerd.

De heer L. Schijve, directeur van Incontrol licht de overname toe. "Er is steeds meer behoefte aan maatwerk-simulatoren voor het oplossen van management- en beheersproblemen. Doordat wij nu zowel de vakinhoudelijk kennis als de software in huis hebben kunnen wij dit maatwerk bieden." De heer R. Fluttert, directeur van F&H Simulations, voegt hier aan toe: "Bovendien is er een trend waar te nemen dat organisaties opdrachten op het terrein van simulatie-processen uitbesteden aan professionele partners omdat het voor hun steeds moeilijker is om de snelle ontwikkelingen in de simulatie-technologie bij te houden. Met de nieuwe organisatie kunnen wij hier uitstekend op inspelen."

De nieuwe organisatie gaat verder onder de naam Incontrol Enterprise Dynamics.

Het adres:

Incontrol Enterprise Dynamics
Planetenbaan 21
3606 AK Maarssen
Tel.: +31 (0) 346 552500
Fax: +31 (0) 346 552451
Websites: www.incontrol.nl en www.taylor-ed.com

(

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie