Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Faillietverklaring Foster Parents Plan afgewezen

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Vindplaats 2
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Foster Parents Nederland

Bezoekadres

Van Boshuizenstraat 12

AmsterdamFoster Parents Plan weer in het gelijk gesteld

Amsterdam, 7 november 2000.
Het Gerechtshof te Amsterdam heeft het verzoek tot faillietverklaring van Foster Parents Plan ook in hoger beroep afgewezen. Begin oktober werd de aanvraag al afgewezen door de rechtbank van Amsterdam. De directie en medewerkers van Foster Parents Plan zijn verheugd met deze uitspraak.

Monique van t Hek van Foster Parents Plan: Gelukkig heeft de rechtbank opnieuw een stokje gestoken voor deze kwalijke en schadelijke actie. Het ontbrak de eiser aan elke realiteitszin. Het Hof heeft alle feiten in beschouwing genomen en geoordeeld dat de donaties van de Foster Parents ten goede komen aan projecten die voor kinderen van belang zijn. Bovendien is vastgesteld dat onze informatie aan de Foster Parents niet misleidend is, maar dat wij duidelijk maken dat de gedoneerde gelden worden besteed aan projecten in de omgeving van het kind. Deze uitspraak sterkt ons in onze opvatting dat wij goed werk doen en stelt ons in staat de blik weer te richten op die zaken waar het werkelijk om draait: het verbeteren van de toekomstkansen van kinderen in de 43 ontwikkelingslanden waarin wij actief zijn. Foster Parents Plan doet dit al jaren door projecten uit te voeren in de directe omgeving van de Foster Parent-kinderen, zoals scholings- en drinkwaterprogrammas. Binnenkort starten wij hierover weer een voorlichtingscampagne op de radio.

last updated: 08/11/00

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie