Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Begroting 2001: investeren in Zeeburg

Datum nieuwsfeit: 07-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Stadsdeel Zeeburg
Zoek soortgelijke berichten
Stadsdeel Zeeburg

Begroting 2001: investeren in Zeeburg

De stadsdeelraad in Zeeburg heeft de begroting voor 2001 vastgesteld. De financiën zijn op orde en het het Dagelijks Bestuur kon dus een sluitende begroting presenteren. In Zeeburg gaat zo'n 93 miljoen gulden om per jaar.

Het vaststellen van de begroting
Hoewel het Dagelijks Bestuur van het stadsdeel de begroting opstelt heeft de Stadsdeelraad het laatste woord. De stadsdeelraadvergadering van 7 november stond in het teken van de algemene beschouwingen. Het Dagelijks Bestuur presenteerde de begroting en de fractievoorzitters gaven hun mening. Lees verder: de reacties van het Dagelijks Bestuur en de fractievoorzitters aan het woord.

Tevens was er de mogelijkheid tot het indienen van wijzigingen (moties). In totaal werden er 11 moties ingediend. In de verschillende raadscommissies was opnieuw gelegenheid tot het indienen van moties. Alle partijen maakten daarvan gebruik; er kwamen 21 moties bij. Uiteindelijk werden 7 moties aangenomen. Hierna was de begroting vastgesteld.

Prioriteiten
De meeste bedragen in de begroting staan vast en keren elk jaar weer terug. Door nieuwe ontwikkelingen, maar vooral ook omdat het bestuur meer wensen heeft, wordt er extra geïnvesteerd. Een overzicht vindt u in Prioriteiten 2001.

De volledige begroting ligt ter inzage bij het Publiekscentrum van Stadsdeel Zeeburg.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie