Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlopig ontwerp herinrichting Haagdijk in Breda bekend

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Breda

VOORLOPIG ONTWERP HERINRICHTING HAAGDIJK BEKEND

Het college van burgemeester en wethouders heeft het Voorlopig Ontwerp voor de herinrichting van de Haagdijk vrijgegeven voor inspraak. Bijzonder is, dat het ontwerp in overleg met de winkeliersvereniging Haagdijk tot stand is gekomen.

Voor het maken van het ontwerp zijn uitgangspunten geformuleerd waaraan het moet voldoen. Deze uitgangspunten zijn besproken met de winkeliersvereniging Haagdijk en de bewonersorganisaties Fellenoord/Schorsmolen en Gerardus Majella. Enkele belangrijke uitgangspunten zijn: historisch en kleinschalig, toepassen van bestratingsmaterialen die het historisch karakter ondersteunen, het beperken van de rijsnelheid (30 km zone) en het bevorderen van de kwaliteit voor ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie