Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Estlandse Christelijke Televisie slaat nieuwe weg in

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Persbericht

Amersfoort, 8 november 2000

3xM: Estlandse Christelijke Televisie slaat nieuwe weg in

TALLIN/HILVERSUM De Estlandse Christelijke Televisie (ECT), partner van 3xM in Hilversum, baart in eigen land opzien door de meer persoonlijke aanpak in de programma s die ze aanlevert voor de nationale televisie en een aantal regionale commerciële stations.

Een producer van de commerciële zender Channel 2, Pavel Makarov, liet ECT weten zeer onder de indruk te zijn van de eerste aflevering van een serie christelijke tv-programma s met deze meer persoonlijke insteek: "Een erg goed voorbeeld van de aanpak van een sociaal probleem (straatkinderen, red.), waarbij niet alleen over de problematiek wordt gesproken, maar ook antwoorden worden gegeven. Emotioneel zeer appellerend."

Het programma, Ik groeide op in de straten , werd onder meer gefinancierd door de Nederlandse ambassade. Andere documentaires in deze nieuwe serie behandelen thema s als drugverslaving, abortus, suïcide en de problemen waar ouderen in de Estlandse samenleving mee te maken krijgen. Deze worden onder andere gefinancierd door deputaten hulpverlening van de Christelijke Gereformeerde Kerken.

Noot voor de redactie

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie