Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Haags college neemt bevindingen parkeercommissie over

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Actuele berichten >> Persberichten >>

College neemt bevindingen Commissie Wijnants grotendeels overBurgemeester en Wethouders stellen voor de aanbevelingen van de 'Begeleidings-commissie invoering belanghebbendenparkeren in Scheveningen-Noord' grotendeels over te nemen. Unaniem zijn de leden van de begeleidingscommissie bereid om de parkeersituatie te accepteren zoals die met ingang van 1 maart 2000 is ontstaan, op voorwaarde dat de gedane aanbevelingen worden overgenomen. Voorstel is daarom de situatie tot 1 september 2001 te blijven monitoren.

De 'Begeleidingscommissie invoering belanghebbendenparkeren in Scheveningen-Noord' heeft de parkeersituatie in Scheveningen-Noord onderzocht zoals die is ontstaan met ingang van 1 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie