Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Financiele situatie Den Haag geeft voorlopig positief beeld

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Den Haag

Actuele berichten >> Persberichten >>

Financiele situatie 2000 geeft voorlopig positief beeldDe tussenstand van de gemeentelijke financiën voor dit jaar laat voorlopig een positief resultaat zien. In het tweede concernbericht wordt uitgegaan van een positief resultaat van circa negen miljoen gulden. De uitvoering van de actiepunten uit de begroting 2000 en het collegeprogramma vertoont goede voortgang.

Het tweede concernbericht geeft een tussenstand van het gevoerde beleid en een prognose voor het financiële jaarresultaat. Daaruit komt naar voren dat de uitvoering van het voorgenomen beleid voor een groot deel op schema ligt, terwijl de gemeente financieel binnen de grenzen van de begroting blijft.

Het positieve financiële resultaat over 2000 wordt geraamd op circa negen miljoen gulden.

De invoering van de euro ligt goeddeels op schema. Over de voortgang wordt middels een recent ingevoerd systeem van voortgangsbewaking periodiek gerapporteerd.

last update: 8 november 2000 ;pag.: 4994; auteur: 39 8 november 2000 - pag. 4994 - 39

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie