Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wethouder sportzaken Katwijk opent Wetra-velden

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Katwijk


WETHOUDER SPORTZAKEN OPENT WETRA-VELDEN

Katwijk, 6 november 2000. - Op woensdag 8 november opent wethouder J.C. van Paridon-van Tol een wedstrijd- trainingsveld (WeTra-veld) bij v.v. Quick Boys en een bij v.v. Katwijk. De gemeente investeerde f 1.324.500,- in de aanleg van de velden. De voetbalclubs kunnen nu beter wedstrijden spelen en vaker trainen, wat gunstig is voor de capaciteitsproblemen van de beide sportclubs.

Het college van Burgemeester en Wethouders kende de problematiek van de overbespeling van de voetbalvelden bij beide verenigingen en besloot tot de financiering van de aanleg van de twee extra WeTra-velden. (In 1998 werd bij beide voetbalverenigingen ook al een veld aangelegd.) De nieuwe velden zijn gebouwd volgens de Grassmasterconstructie: met zand, gras en kunststofvezels. Dit biedt het veld de speltechnische voordelen van natuurgras en laat tegelijkertijd meer water door, waardoor er op het veld vaker gespeeld kan worden.

Op 8 november worden de velden officieel in gebruik genomen. Na een ontvangst om 19.00 uur bij v.v. Katwijk spelen twee jeugdelftallen van v.v. katwijk en v.v. Quick Boys een wedstrijd van 19.15 uur tot 19.45 uur. Het programma wordt voortgezet bij v.v. Quick Boys met een ontvangst om 20.00 uur. Een combinatie-elftal van beide voetbalverenigingen speelt daarna van 20.15 uur tot 21.00 uur een korte wedstrijd tegen een gelegenheidsteam van de gemeente.reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie