Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Microsoft lanceert 'Xbox Independent Developer Program'

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Microsoft lanceert 'Xbox Independent Developer Program' en 'Xbox Incubator Program'

Schiphol-Rijk,8 november 2000 - Microsoft biedt de wereldwijde gemeenschap van onafhankelijke game-ontwikkelaars versterkte ondersteuning met de introductie van twee programma's voor Xbox, de gameconsole van Microsoft voor de toekomstige generatie die volgens planning in het najaar van 2001 beschikbaar komt. Op de Australian Game Developer Conference, die op vijf november jongstleden werd gehouden, maakte Microsoft de details van het Xbox Independent Developer Program en het Xbox Incubator Program bekend.

Binnen het Xbox Independent Developer Program kunnen game-ontwikkelaars en aspirant-game-ontwikkelaars de Xbox Prototype Kit (XPK) aanvragen. Dit gratis pakket ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie