Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Regionaal ondernemers Congres MKB in Ahoy Rotterdam

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Datum : 17/10/2000
Regionaal ondernemers Congres MKB

Op 8 november 2000 vindt het Regionaal Ondernemers Congres van het MKB plaats in de Ahoy-hallen in Rotterdam, onder het motto Samen ondernemen in de regio Rotterdam. De bijeenkomst is ondermeer gewijd aan het thema Personeel. Tijdens de themasessies over dit onderwerp zal het Gak een presentatie verzorgen met als titel MKB en Gak, een win-win situatie.
Tijdens deze presentaties wordt nader ingegaan op de paradoxale situatie dat aan de ene kant het MKB schreeuwt om nieuwe medewerkers en de grootste moeite heeft de vacatures op te vullen en aan de andere kant het steeds groeiend aantal arbeidsongeschikten dat bij het Gak staat geregistreerd en dat dus (nog) niet aan het arbeidsproces deelneemt.
Daarnaast is het Gak op dit congres aanwezig met een stand, waar informatie gegeven wordt over de financiële voordelen die het de werkgever kan opleveren om (gedeeltelijke) arbeidsongeschikten in dienst te nemen en over het administratief gemak bij gebruik van Electronisch Berichten Verkeer.
Via de regiokantoren Rijnmond (010 - 440 40 44), Haaglanden (070 445 61 55), Rijnstreek (071 579 53 33) en Zeeland (0113 - 23 53 00) kunt u een inschrijvingsformulier aanvragen voor toegang tot dit congres. De kosten bedragen 295,--, maar voor relaties van het Gak, na insturen van het inschrijfformulier slechts 195,--. U kunt het formulier ook bestellen bij mevrouw I. de Groot, telefoon 020 687 18 55.


reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie