Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking eerste exemplaar cartoon 'De tunnelguppen!!!'

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

PERSBERICHT

Op woensdag 8 november aanstaande zullen LEE TOWERS en de Haagse wethouder BRUNO BRUINSMA uit handen van cartoonist Nol Kooij het eerste exemplaar van het nieuw te verschijnen boek 'DE TUNNELGUPPEN' uitgereikt krijgen.

DE TUNNELGUPPEN is een serie cartoons, waarin tekenaar Nol Kooij op humoristische wijze zijn mening geeft op de (vooral dramatische) ontwikkelingen rond de Haagse TRAMTUNNEL. De cartoons verschenen de afgelopen twee jaar gemiddeld drie keer per week in de Haagsche Courant en genoten een grote populariteit bij de lezers. Op veler verzoek zijn de beste Tunnelguppen nu gebundeld in een 100 pagina dik boekje, waarin verder tal van Haagse bekendheden en betrokkenen middels puntige quotes hun reactie op de gebeurtenissen geven.

VOOR MEER INFORMATIE:
WWW.TUNNELGUPPEN.NL

Het boek 'De Tunnelguppen' zal vanaf 8 november uitsluitend via het Internet (www.tunnelguppen.nl) en in geselecteerde Haagse boekwinkels verkrijgbaar zijn.

een uitgave van:
RJR Publishing, Den Haag
www.rjrueb.nl

email: (rueb@bart.nl)

DE TUNNELGUPPEN ZIJN MEDE MOGELIJK GEMAAKT DOOR NATIONAL SEALIFE SCHEVENINGEN

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie