Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Flevoland: district Noord

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Flevoland: district Noord 8-11-2000 Dagelijkse persberichten
Stafdienst Communicatie, Nijland, 0320-266 825

Gewonden na aanrijdingen
EMMELOORD Een 44-jarige automobilist uit Emmeloord die gistermiddag vanaf een erf de Marknesserweg opdraaide zag een 17-jarige bromfietser uit Marknesse over het hoofd die over de Marknesserweg reed. Een aanrijding was het gevolg, waarna de 17-jarige klaagde over pijn in zijn enkel. Hij is per ambulance overgebracht naar het Dr. Jansenziekenhuis. Zijn bromscooter raakte zwaar beschadigd en is afgevoerd.

LELYSTAD Een 80-jarige man uit Lelystad is gisteren met zijn bromfiets ten val gekomen op de rotonde Westerdreef / Visarenddreef. Het personeel van de ambulance heeft de man overgebracht naar het ziekenhuis, waar bleek dat zijn sleutelbeen gebroken was. De politie heeft de bromfiets naar de woning van het slachtoffer gebracht.

Autobrand
EMMELOORD De brandweer moest gisteravond uitrukken, nadat er in de Bourgondiestraat brand was uitgebroken in een bestelauto. De bestuurster verklaarde dat de motor al slecht liep en dat er, toen ze die wilde afzetten, brand ontstond. De bus is geblust en het wrak afgesleept.

Vrouw vernielt ruit
LELYSTAD Na meldingen vannacht dat op de Ringdijk een vrouw rondliep die warrig praatte en bij een woning een ruit had ingegooid, heeft de politie, op aanwijzing van bewoners van de Ringdijk, de betreffende vrouw (26 uit Lelystad) aangehouden. Op het politiebureau bleek de vrouw zeer in de war te zijn. Na overleg met onder andere een arts van het RIAGG is zij overgedragen aan haar familie.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie