Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Gemeentenieuws 's-Gravenzande

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente 's-Gravenzande

Voorlichtingspagina 8 november 2000 Rapport over bestuurlijke organisatie Westland verschenen Op woensdag 1 november is het rapport verschenen over het onderzoek naar de bestuurlijke organisatie in het Westland. Dit onderzoek is uitgevoerd door IVA Tilburg, in opdracht van de besturen van de Westlandse gemeenten.

Het onderzoek is ingesteld om te bezien hoe de belangen van de zeven gemeenten in de toekomst zo goed mogelijk kunnen worden behartigd, in het belang van de Westlandse bevolking en het bedrijfsleven.

Het rapport besteedt niet alleen aandacht aan de gemeentelijke taken, maar ook aan de maatschappelijke, ruimtelijke en economische ontwikkelingen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie