Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Friesland subsidieert GGZ-project in het onderwijs

Datum nieuwsfeit: 08-11-2000
Bron: Provincie Friesland
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Friesland

Persberichten

F. 150.000,- voor inclusion 2000

Gedeputeerde Staten hebben voor het project Inclusion 2000 een subsidie beschikbaar gesteld van 150.000,-. Het betreft een samenwerkingsproject van Noordelijke ROCs/AOCs en Noordelijke GGZ-instellingen.

De Regionale Opleidings Centra (ROCs) en de Agrarische Opleidingen Centra (AOCs) hebben steeds vaker te maken met leerlingen met een psychiatrisch verleden of met een psychiatrische handicap. Deze leerlingen maken veelal de schoolopleiding niet af. Met het project Inclusion 2000 gaan de opleidingscentra, in samenwerking met de geestelijke gezondheidszorg, onderzoeken hoe de desbetreffende leerlingen ondersteund kunnen worden, waardoor zij wel de opleiding afmaken. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie