Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Informatie Speelterrein Grobbenhof in Westervoort

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Westervoort

Informatie Speelterrein Grobbenhof

Sinds enige tijd ligt er een Attractiebesluit Speeltoestellen. Volgens deze wettelijke maatregel moeten speeltoestellen voldoen aan nogal wat normen en eisen, met name op het gebied van veiligheid. Veel speelterreintjes in Westervoort zijn al onder de loep genomen en nu is het de beurt aan De Grobbenhof. Op donderdag 9 november aanstaande om 20.00 uur wordt er in de raadzaal van het gemeentehuis een informatie-avond gehouden waar de plannen zullen worden voorgelegd. Het gaat die avond echter niet alleen om De Grobbenhof. Er zal ook informatie worden gegeven over een aantal veranderingen in wijkpark Steenderens (voor programma: zie bovenstaand artikel).

Alle aanwonenden van het wijkpark Steenderens, De Grobbenhof en De Harm krijgen voor deze informatieavond een uitnodiging thuisgestuurd. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, maar bent u toch geïnteresseerd in bovenstaande plannen dan bent u uiteraard ook van harte welkom op 9 november aanstaande in de raadzaal van het gemeentehuis.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie