Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vrijstellingen gemeente Berkel en Rodenrijs

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Berkel en Rodenrijs
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Berkel en Rodenrijs

Vrijstelling ex artikel 19 lid 3 WRO

De Burgemeester van Berkel en Rodenrijs maakt bekend, dat door de heer H.H.P. van Zwam een verzoek is ingediend voor een vrijstelling ex artikel 19 lid 3 van de Wet op de Ruimtelijke Ordening ten behoeve van het vergroten van een woning aan de Saffier 1, alhier. Het plan is in strijd met het geldende bestemmingsplan "Noordpolder".

Het College van Burgemeester en Wethouders heeft het voornemen vrijstelling te verlenen. Voordat hiertoe wordt overgegaan ligt het bouwplan met ingang van 9 november 2000 gedurende vier weken voor een ieder ter inzage bij de Afdeling Vergunningen en Toezicht van 08.30 tot 13.00 uur.
Gedurende de termijn van terinzagelegging kunnen schriftelijke bedenkingen tegen het verlenen van de vrijstelling worden ingediend bij het College van Burgemeester en Wethouders, Postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie