Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Voorlopig Ontwerp Raaks gemeente Haarlem

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Voorlopig Ontwerp Raaks klaar

Op woensdag 8 november presenteerde Ontwikkelcombinatie Amvest/Dura/MAB het Voorlopig Ontwerp van de Raaks. In het Voorlopig Ontwerp staan schetsen van de toekomstige bioscoop, winkels en woningen in het Raaksgebied in de binnenstad van Haarlem. De vier architecten van verschillende architectenbureaus; Peter Wilson, Jo Crepain, Hans Goverde en Jaap Gräber hebben samen de voorlopige ontwerpen gemaakt.

Het Voorlopig Ontwerp voor het Raaksgebied geeft een goed beeld van de nieuwe entree voor de binnenstad. Doordat architecten van verschillende architectenbureaus aan het Voorlopig Ontwerp hebben gewerkt, zijn gebouwen, woningen en winkels allemaal anders. ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie