Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Selectie hotelier Appelaar gemeente Haarlem afgerond

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Gemeente Haarlem
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Haarlem

Selectie hotelier Appelaar afgerond

Het college van burgemeester en wethouders heeft op dinsdag 17 oktober besloten in eerste instantie in zee te gaan met Bass Hotels & Resorts/Global Hotel NV. Als de gemeente tot een akkoord komt met deze organisatie dan komt er een Holiday Inn-hotel. De raadscommissie Stedelijke Ontwikkeling heeft op 26 oktober positief op dit collegebesluit gereageerd.

Het college heeft gekozen voor deze hotelier omdat zij professioneel en internationaal georiënteerd is. Daarnaast speelt de geboden grondprijs een rol bij het besluit om de gesprekken met deze partij voort te zetten.De afgelopen 6 maanden is een onderzoeksbureau voor de gemeente Haarlem op zoek gegaan naar een hotelier voor het hotel op het Appelaarterrein. Naar aanleiding van dit onderzoek heeft het college een keuze gemaakt. Op het Appelaarterrein komt ook de nieuwe rechtbank. Het hotel komt aan de zuidzijde van de Damstraat. Momenteel is het terrein nog in gebruik als parkeerplaats.

9 november 2000

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie