Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe serie netwerkproducten 3Com voor zakelijke markt

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Grootste productaankondiging in geschiedenis 3Com

Krachtigste en voordeligste bedrijfsoplossingen voor internet en telefonie

Maarssen / Brussel, 9 november 2000 - 3Com introduceert een nieuwe serie netwerkproducten voor de zakelijke markt. Deze producten zijn toegesneden op de kernbehoefte van de moderne onderneming: snelle, veilige en voordelige netwerkconnectiviteit voor iedereen, altijd en overal. 3Com biedt daarvoor een unieke combinatie van krachtige connectiviteit en radicale eenvoud.

"Uit deze aankondiging spreekt de betrokkenheid van 3Com bij de zakelijke markt," aldus Bruce Claflin, president en CEO van 3Com. "We gaan uit van de meest geavanceerde netwerktechnologie. We vertalen deze in verbluffend gebruiksvriendelijke producten en leveren ze als complete oplossingen voor een ijzersterke prijs."

Dankzij 3Com wordt werken via het web sneller, veiliger en eenvoudiger Net zoals 3Com de ontwikkeling van 10Mbps naar 10/100Mbps Ethernet inluidde, is 3Com nu ook de eerste die Gigabit Ethernet breed toegankelijk maakt. "3Com levert Gigabit Ethernet tegen een 30 tot 50 procent lagere prijs dan andere netwerkleveranciers. 3Com is de enige met voldoende ervaring en expertise om Gigabit Ethernet van de backbone van het datacenter naar de desktop te brengen," aldus Claflin.

3Com introduceerde deze week de nieuwe generatie van haar succesvolle SuperStack productreeks. De nieuwe SuperStack 3 Switch 4900 biedt high-performance Gigabit Ethernet - over conventionele koperdraad of glasvezel - en Layer 3 switching. De SuperStack 3 Switch 3300 serie bestaat uit zes nieuwe, eenvoudig te gebruiken modellen met stackable 10/100/1000 Mbps-switches en biedt een ongeëvenaarde prijs/prestatieverhouding.

Verder introduceerde 3Com een nieuwe lijn producten om sneller en veiliger via het web te werken. Deze producten bieden webcaching, content-switching en beveiliging door firewalls en zijn gebaseerd op de snelle SuperStack 3 switchingproducten van 3Com. Ze zijn voordelig in aanschaf en eenvoudig in gebruik. De nieuwe webproducten van 3Com zijn binnen een kwartier geïnstalleerd en geconfigureerd. Bij soortgelijke producten van andere leveranciers kost dat al gauw enkele uren.

3Com NBX Communicatiesysteem nu meertalig
3Com, in Noord-Amerika marktleider in IP-georiënteerde telefooncentrales, voegt ondersteuning voor meerdere talen toe aan het NBX Communicatiesysteem, zodat het nu voor bedrijven over de hele wereld bruikbaar is. Bedrijven die hebben geïnvesteerd in datanetwerken kunnen deze met het 3Com NBX Communicatiesysteem eenvoudig en tegen geringe kosten ook geschikt maken voor spraakverkeer.

In combinatie met de nieuwe SuperStack 3 producten van 3Com biedt het NBX-systeem een nog grotere capaciteit en kunnen een bredere reeks spraak/data-applicaties worden geïntegreerd. Via een strategische alliantie met marchFIRST vormt de SuperStack- en NBX-technologie de basis voor Contact Advantage, een multimediaoplossing voor bedrijven met kleine en middelgrote callcenters die met een combinatie van telefoon, fax, web en e-mail hun klantenservice kunnen verbeteren.

Eerste reeks Bluetooth draadloze producten
3Com introduceert voor Bluetooth een draadloos toegangsstation, een PC Card en USB-adapters, waarmee een nieuwe generatie connectiviteitsproducten beschikbaar komen voor gebruik in vergaderruimtes en voor mobiele toepassingen. De nieuwe Bluetooth-producten van 3Com sluiten aan bij de AirConnect-serie Wireless LAN (IEEE 802.11b). Onlangs heeft 3Com een bod gedaan op Nomadic Technologies, dat zich heeft gespecialiseerd in de aansluiting van randapparatuur als printers, scanners en opslagproducten op draadloze netwerken.

Over 3Com
3Com vereenvoudigt de netwerktoegang tot informatie en services met behulp van gebruiksvriendelijke connectiviteitsoplossingen voor consumenten en bedrijven. Daarnaast levert de onderneming toegangsinfrastructuren en IP-serviceplatforms voor netwerk service providers. 3Com onderhoudt websites op www.3com.nl en www.3com.be.

Perscontact
Hinke de Koning Communicatie
Telefoonnummer: +31 (0)187 470 233
E-mail: (pers@dekoningcom.nl)

Hinke de Koning Communicatie
Postbus 210
3240 AE Middelharnis
Tel. +31 (0) 187 470233
Fax. +31 (0) 187 470230
www.dekoningcom.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie