Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Programma CafEETheater De Boulevard in Breda

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Programma vervolg CafEETheater De Boulevard

Elke zondag avond Boulevard SALSA NIGHT
Vanaf 21.00 uur gaat het dak van de theaterzaal er af. Heerlijke tropische klanken vullen de tropisch warme zaal.Vanaf 21.00 is iedereen welkom op de boulevard salsa night. Nu nog met DJ Ruben en co. wat later in het jaar komen er ook andere dj's. Hou deze agenda in de gaten voor meer informatie.
Aanvang 21.00 uur Entree gratis

De hele maand november BOULEXPO
We gaan een oude Boulevard traditie weer nieuw leven inblazen. Op 9 november is de feestelijke opening
geweest, vanaf die datum is de expositie elke dag
gratis te bezichtigen. Vanaf deze dag zal er elke
maand in de Boulevard een expositie te bezichtigen zijn van jonge en oude bekende en onbekende
kunstenaars.
Deze maand een drievoudige expositie van jonge
kunstenaars, te weten:
Peter van Son (schilder), Ruud Visser (schilder) en Bob van der Vlist (fotograaf).

Elke zondag avond Boulevard SALSA NIGHT
Vanaf 21.00 uur gaat het dak van de theaterzaal er af. Heerlijke tropische klanken vullen de tropisch warme zaal.Vanaf 21.00 is iedereen welkom op de boulevard salsa night. Nu nog met DJ Ruben en co. wat later in het jaar komen er ook andere dj's. Hou deze agenda in de gaten voor meer informatie.
Aanvang 21.00 uur Entree gratis

Dinsdag 14 november Peakavond
De programering wordt voller en voller. Uiteraard
blijft de Dinsdag avond Peakavond een vaststaand feit. Deze avond zal de muzikale leiding in de bezielende handen liggen van DJ JOSHUA Vanaf 22.30 uur zal DJ TIM de mensen warm draaien, waarna rond 24.00 Dj Joshua zijn ding zal komen doen. "Freaking Freek" zal er zorg voor dragen dat het jullie tot sluitingstijd aan niets ontbreekt.
Beneden gaat het kroeg Peakfeestje al vanaf 21.00 uur van start hier zal Soul man Bas weer klaar staan.
"Animating Anton" zal zich wat later aan zijn zeide scharen om er een echte peakavond van te maken. Samen zullen zij er alles aan doen om jullie de hele avond te vermaken met hun muziekkeuze voor deze avond. Bier tot 24.00 uur Fl1,50.

Dinsdag 21 oktober Peakavond
Vanavond vanaf 22.30 uur staat Dj Sniper weer zijn plaatjes te draaien. De zaal zal gevuld zijn met alle mogelijke Drumm 'n bass, beats. Sniper zal er alles aan doen om te zorgen dat jullie niet bij "Racing
Renee" aan de bar komen, maar enkel aan het dansen zullen zijn. Racing Rene zal er echter alles aan doen om te zorgen dat jullie vanaf 22.30 uur je biertjes voor anderhalve piek komen kopen.
Beneden in de kroeg staat uiteraard "Soulman Bas" weer voor jullie klaar met al zijn muziekjes. "Animating Anton" zal zich wat later aan zijn zeide scharen om er een echte peakavond van te maken. Zij beginnen het feestje al om 21.00 uur.

Dinsdag 28 november Peakavond
Op het podium staat Dj Marcel weer klaar om jullie allemaal uit je dak te laten gaan. Het vetste van het vetste, het nieuwste van het nieuwste, afgewisseld met precies die plaat die je al zo lang niet meer heb
gehoord. Een swingfestijn van de bovenste plank.
Achter de bar staat uiteraard "Freaking Freek" weer voor je klaar om aan al je drankwensen te voldoen. Beneden in de kroeg begint het peak festijn al om
21.00 uur waar "Soul Man Bas" voor je klaar staat
samen met "Animating Anton" om je een geweldige avond te bezorgen.

Cafeetheater De Boulevard
SintJanstraat 3a
4811ZK Breda
Tel 076-5146399
Ifax: 09001091019
(boulevard_breda@yahoo.co.uk)

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie