Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Team Norkom Technologies uitgebreid

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

TEAM NORKOM TECHNOLOGIES UITGEBREID

Vianen, 9 november 2000 - Norkom Technologies heeft zijn Nederlandse team versterkt met de komst van Frank Suelmann die de functie van Account Manager zal bekleden. Suelmann werkte achtereenvolgens bij ProQua, Gentia Sonftware Benelux en ShowCase Nederland.

Suelmann wordt medeverantwoordelijk voor de succesvolle verkoop van Norkom's vlaggenschip AlchemistTM op de Nederlandse markt. In die hoedanigheid zal Suelmann relaties aangaan met potentiële klanten en de relaties met bestaande klanten onderhouden en verder uitbouwen.

Suelmann adviseerde reeds oplossingen aan gerenommeerde bedrijven als ANWB, GAK Nederland, ABN Electronic Banking, Akzo Nobel, Schiphol en Dow ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie