Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bijeenkomst 'E-commerce en handelsfacilitatie'

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Bijeenkomst 'E-commerce en handelsfacilitatie'

Onlangs vond, op uitnodiging van het ministerie van Economische Zaken, het Ministerie van Financiën en ECP.NL, de bijeenkomst " E-commerce en handelsfacilitatie" plaats. In dit overleg waren verschillende ministeries, Kamer van Koophandel, transportsector, fiananciële sector en bedrijfsleven vertegenwoordigd.

Aanleiding voor de discussie was de constatering binnen de ECP.NL werkgroep Sitproneth (SImplification of Trade PRocedures NETHerlands) dat E-commerce blijft steken op "klassieke problemen"; administratieve handelingen. Ook al kunnen bijna alle bedrijfsprocessen elektronisch uitgevoerd worden, vanwege officiële procedures op het grensoverschrijdende verkeer moeten er op diverse punten nog steeds 'papiertjes' overgedragen worden.

Zonder ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie