Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inauguratie hoogleraar Gezondheidsvoorlichting Maastricht

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit MaastrichtPersbericht
PR en Voorlichting
30.10.2000
PR&V 00/075

Wetenschappelijke gebeurtenissen aan de UM

Gezondheidsvoorlichting, attitudetheorie
Inauguratie Prof.dr. N.K. de Vries,
hoogleraar Gezondheidsvoorlichting.
in de Faculteit der Gezondheidswetenschappen.
Het hart, de ruggengraat en de hersenpan. Perspectieven op gezondheidsgedrag. Donderdag 9 november 16.30 uur. Zie volgende pagina voor kort cv van De Vries.

PR&V/074, pagina 3

Nanne de Vries werkte na zijn studie en aansluitende promotie sociale psychologie in 1986 korte tijd aan de toenmalige Rijksuniversiteit Limburg., vakgroep Gezondheidsvoorlichting. Na in 1989 aangesteld te zijn als universiteit hoofddocent bij de vakgroep Sociale Psychologie aan de Universiteit van Amsterdam , is hij eerder dit jaar benoemd tot hoogleraar Gezondheidsvoorlichting en bevordering aan de UM. Zijn onderzoek richt zich op attitudetheorie, met als voornaamste toepassingsgebieden gezondheid, milieu en consumentengedrag.

Noot voor de pers:
Meer informatie wordt verstrekt door de afdeling PR & Voorlichting, tel.(043) 388 2671, fax(043) 388 4880. Email: (pers@voorlichting.unimaas.nl) Voor urgente zaken buiten kantooruren tel. 06 2127 5612. De persberichten van de UM staan ook op Internet: www.pers.unimaas.nl/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie