Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Wim Trouw neemt afscheid van de gemeente Etten-Leur

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Etten-Leur

Wim Trouw neemt afscheid van de gemeente Etten-Leur

Op donderdag 9 november 2000 neemt de heer Wim Trouw officieel afscheid van de gemeente Etten-Leur vanwege het bereiken van zijn 65 jarige leeftijd. Hij verlaat na een dienstverband van 42 jaar de gemeentedienst.

Ter gelegenheid van dit afscheid wordt de heer en mevrouw Trouw-Joosen een receptie aangeboden op donderdag 9 november aanstaande van 17.00 - 18.00 uur in de Schonckzaal van het gemeentehuis.

De heer Trouw kwam in september 1958 in dienst bij de gemeente Etten-Leur bij de toenmalige plantsoenendienst. Thans is hij werkzaam als buitendienstmede-werker bij het bureau Beheer en Onderhoud van de sector Stadsontwikkeling. Als-zodanig heeft hij mede de zorg voor de aanleg en het onderhoud van het openbaar groen, straatmeubilair en onderhoud bestratingen. De heer Trouw was jarenlang vertegenwoordiger van het gemeentepersoneel in het Georganiseerd Overleg van de gemeente Etten-Leur. Naast zijn werkzaamheden bij de gemeente Etten-Leur heeft hij gedurende meer dan twintig jaar zich ingezet als vrijwilliger bij de gemeentelijke brandweer.

In zijn vrije tijd is de heer Trouw actief betrokken bij de organisatie van de Westbrabantse Herfstmarathon

De heer Trouw was zowel bij het gemeentebestuur als bij zijn collega's een gewaardeerde medewerker.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie