Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politie Den Bosch: Vertegenwoordiger van sigaretten beroofd

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Brabant-Noord: Den Bosch 9-11-2000 Persbericht district Den Bosch

VERTEGENWOORDIGER VAN SIGARETTEN BEROOFD

Twee onbekende mannen hebben vanochtend omstreeks 11.30 uur in de Pastoor Mutsaersstraat 4 dozen met sigaretten (waarde 5000 gulden) uit een auto van een vertegenwoordiger gestolen. De 28-jarige vertegenwoordiger was op dat moment binnen in de rookwarenzaak in die straat, zijn auto had hij afgesloten. Toen hij naar buiten keek, zag hij iemand een ruit van zijn auto inslaan. Toen hij erop af ging, werd hij door een van de twee mannen bedreigd. Er werden vervolgens 4 dozen met sigaretten in een gereedstaande auto geladen. Op het Eikendonkplein werd de auto kort daarna - leeg - teruggevonden.

PEDICUREKOFFER GESTOLEN

De afgelopen dagen heeft een insluiper uit de kantoorruimte van een huis aan de Jeroen Boschlaan in Drunen een pedicurekoffer met een waarde van 3500 gulden gestolen.

ONGEVALLEN LETSEL

Op de rijksweg A50 ter hoogte van de oprit van de A2 is vanmiddag een 28-jarige Drunenaar licht gewond geraakt toen hij met zijn auto plotseling de afrit naar de A2 opreed. Hierbij zag hij een auto, bestuurd door een 37-jarige man uit Nuland, over het hoofd. Het slachtoffer werd overgebracht naar het ziekenhuis, beide autos raakten total-loss.

AUTO GESTOLEN

Aan de Raadhuisstraat te Rosmalen is vannacht een groene BMW 320 met het kenteken LV-39-GZ gestolen.

AUTODIEFSTAL (Rosmalen)

Vanaf de Burgemeester Burgerslaan in Rosmalen is woensdag een witte bestelauto, Toyota Hiace 2.4 diesel voorzien van het kenteken VL-XZ-45 gestolen.

DRUGGEBRUIK OP STRAAT (s-Hertogenbosch)

Medewerkers van de dienst stadstoezicht hebben woensdagavond proces-verbaal opgemaakt tegen een 37-jarige inwoner van s-Hertogenbosch. Zij betrapten de man in de Kloostersgang op het gebruikt van cocaine

DRUGGEBRUIKER BEKEURD (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond laat is een 37-jarige dakloze druggebruiker uit een portiek aan het Redemptoristenpad in s-Hertogenbosch verwijderd en bekeurd. De man had zich te laat gemeld bij de nachtopvang aan de Vliertstraat en had zodoende geen onderdak.

WONINGINBRAAK (s-Hertogenbosch)

Woensdagavond is er ingebroken in een woning aan de Blokpolder in s-Hertogenbosch. In het kozijn van een raam aan de achterzijde van de woning zijn gaatjes geboord waarna het raam kon worden ontgrendeld. Uit de woning zijn diverse goederen, waaronder paspoorten, sieraden en een computer gestolen.

DOORGEREDEN NA VERKEERSONGEVAL (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is de bestuurder van een groene personenauto op de Jan Schöfferlaan in s-Hertogenbosch tegen een langs die weg geparkeerde personenauto gebotst. Tengevolge van de aanrijding zijn beide voertuigen behoorlijk beschadigd. Meerdere personen waren getuige van het ongeval en zagen dat de veroorzaker na de aanrijding door reed. Het kenteken van zijn auto is genoteerd en aan de politie doorgegeven. De verdachte kon nog niet worden aangehouden.

MISHANDELD (s-Hertogenbosch)

Een 40-jarige inwoner van s-Hertogenbosch is afgelopen nacht in een horecagelegenheid aan de Vughterstraat mishandeld door een 26-jarige plaatsgenoot. De verdachte kon door de politie in de zaak worden aangehouden. Het slachtoffer kreeg van de verdachte een harde stomp in het gezicht en liep daarbij een bloedneus op. Het slachtoffer was even naar het toilet geweest en toen hij terug kwam zag hij dat zijn vriendin werd lastig gevallen. Toen hij daar wat van zij volgde de mishandeling. De verdachte beledigde na zijn aanhouding de agenten en probeerde een van hen een kopstoot te geven.

VERDACHTE VAN ETALAGEROOF AANGEHOUDEN (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is een 23-jarige Bosschenaar aangehouden als verdachte van etalageroof. Getuigen hadden kort nadat er een grote etalageruit van een winkel aan de Vughterstraat was ingegooid een donker geklede man op skeelers weg zien rijden. De man werd door de politie op de Parade aangetroffen. Hij had verwondingen aan een hand en droeg een zilverkleurige step bij zich. De step bleek uit de etalage te zijn gestolen. De verdachte is ingesloten.

ONDER INVLOED (s-Hertogenbosch)

Afgelopen nacht is tegen een 40-jarige automobilist uit s-Hertogenbosch proces-verbaal opgemaakt omdat hij na overmatig alcoholgebruik toch achter het stuur van zijn bestelauto was gaan zitten. De man is rijdende op de Bosch van Drakensteinlaan in zijn woonplaats aangetroffen.

AUTODIEFSTAL (Vlijmen)

Vanaf de Sternlaan in Vlijmen is in de nacht van woensdag op donderdag een blauwe Mercedes 300D voorzien van het kenteken PS-74-KX gestolen.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie