Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

PDV versterkt samenwerking met dierlijke productieketen

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Productschap Diervoeder

09/11/2000

PDV versterkt samenwerking met dierlijke productieketen

Het Productschap Diervoeder (PDV) heeft gisteren besloten de samenwerking met de partijen in de dierlijke productieketen te versterken. Hiertoe heeft het productschap een advies- en toezichtstructuur voor kwaliteitsbeleid en diervoedercontrole opgezet. Met deze structuur verwacht het productschap de openheid van de diervoedersector naar ketenpartijen en de onderlinge samenwerking verder te kunnen bevorderen.

De nieuwe structuur voorziet in de instelling van vier sectorcommissies: voor rundvee-, varkens-, pluimvee- en huisdiervoeders. Deze sectorcommissies stemmen
kwaliteitsaangelegenheden tussen de diervoedersector en dierlijke sectoren op elkaar af. Bovendien adviseren de commissies het ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie