Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Uitreiking vijfde provinciale Onderwijsprijs Overijssel

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Provincie Overijssel
Zoek soortgelijke berichten
Provincie Overijssel

Kristen reikt vijfde provinciale Onderwijsprijs uit

Op donderdag 9 november 2000 om 19.00 uur vindt de vijfde uitreiking van de provinciale Onderwijsprijs plaats in het provinciehuis in Zwolle aan de Luttenbergstraat 2. De uitreiking van de prijs wordt gedaan door de heer Kristen, gedeputeerde voor welzijn en grote steden in Overijssel. De provinciale Onderwijsprijs is de voorronde voor de Nationale Onderwijsprijs, die in februari 2001 plaatsvindt.

Negentien scholen uit de provincie hebben zich ingeschreven om mee te doen aan de wedstrijd. De scholen zijn afkomstig uit alle soorten onderwijs, van basisscholen tot volwassenenonderwijs. Inmiddels zijn alle inzendingen bekeken door een jury en zijn acht scholen genomineerd. Zij dingen mee naar de provinciale Onderwijsprijs en daarnaast naar een finaleplaats in de landelijke wedstrijd. Naast de uitreiking van de juryprijs op donderdag 9 november mogen alle negentien scholen hun inzendingen presenteren op hun eigen creatieve manier. De provincie Overijssel reikt ook een publieksprijs uit aan de school die haar inzending op de leukste manier presenteert.

Bron: team communicatie, Gerdie


© 31-10-2000 Provincie Overijssel

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie