Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Congres Europese Vrije Alliantie (EVA) in Antwerpen

Datum nieuwsfeit: 09-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Volksunie

EVA komt op donderdag 9 november naar Antwerpen. En jij? (20/10/00)

Op donderdag 9 en vrijdag 10 november organiseert de Europese Vrije Alliantie (EVA) haar jaarlijks congres. Brussel en Antwerpen zijn ditmaal de gaststeden.

EVA is de koepelorganisatie van negentien volksnationalistische en regionalistische partijen, waaronder VU&ID, en ijvert voor een meervoudig Europa van volkeren en regio's.

Iedereen is van harte welkom op het inter-nationaal feest te Antwerpen (donderdag 9 november vanaf 19 uur in zaal Harmonie, Mechelsesteenweg
- Elisabethlei). De avond wordt opgeluisterd door folk-groep Madingma (Stefan Timmerman van Fluxus). De alliantie VU&ID en haar partners uit Andalusië, Baskenland, Bretagne, Catalonië, Galicië, Friesland, Sardinië, Schotland en Wales kijken alvast uit naar jouw aanwezigheid.

Voor de democratische prijs van 650 frank (overschrijven op rekeningnummer 424-6071331-24) krijg je ook een warme pastamaaltijd (vlees, vis of vegetarisch) voorgeschoteld.

Auteur:
VU&ID-fractie - Europees Parlement
Bart Staes - Lid van het Europees Parlement

Meer informatie:
Contactpersoon: Veerle Wijffels
Telefoon: 02/284.67.21.
Fax: 02/284.91.87.
E-post: (vwijffels@europarl.eu.int)
Url: bartstaes.volksunie.be

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie