Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Inauguratie hoogleraar Klinische Epidemiologie Maastricht

Datum nieuwsfeit: 10-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Universiteit MaastrichtPersbericht
PR en Voorlichting
30.10.2000
PR&V 00/075

Wetenschappelijke gebeurtenissen aan de UM

Huisartsen
Inauguratie van Prof.dr. F. Buntinx,
bijzonder hoogleraar Klinische Epidemiologie
in de Faculteit der Geneeskunde.
Ondersteuning van het besliskundig denken van de huisarts Vrijdag 10 november 16.30 uur

Frank Buntinx is sinds 1975 als huisarts werkzaam in Maasmechelen (Belgisch-Limburg). In 1992 promoveerde hij aan de toenmalige Rijksuniversiteit Limburg op het proefschrift: "De afnamekwaliteit van cervixuit strijkjes". Sinds 1989 is Buntinx verbonden aan de capaciteitsgroep Huisartsgeneeskunde en het onderzoeksinstituut EXTRA van de Universiteit Maastricht en de Netherlands School of Primary Health Care Research (CARE). Sinds 1990 is hij daarnaast onder meer verbonden aan het Academisch Centrum voor Huisartsgeneeskunde van de Katholiek Universiteit Leuven.

PR&V/074, pagina 5

Als onderzoeker is hij in Vlaanderen en in Nederland actief op een breed terrein met zwaartepunten in het diagnostisch onderzoek, het systematisch literatuuronderzoek, de epidemiologie en de kwaliteitsverbetering van de zorg.

Noot voor de pers:
Meer informatie wordt verstrekt door de afdeling PR & Voorlichting, tel.(043) 388 2671, fax(043) 388 4880. Email: (pers@voorlichting.unimaas.nl) Voor urgente zaken buiten kantooruren tel. 06 2127 5612. De persberichten van de UM staan ook op Internet: www.pers.unimaas.nl/

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie