Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nota naar aanleiding van het verslag belastingplan 2001

Datum nieuwsfeit: 10-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Ministerie van Financien
Zoek soortgelijke berichten
Ministerie van Financien

Titel: NOTA NAAR AANLEIDING VAN HET VERSLAG BELASTINGPLAN 2001Persberichtnr.

00/237

Den Haag

10 november 2000

BEANTWOORDING VRAGEN OVER WETSVOORSTEL BELASTINGPLAN 2001

Vandaag hebben de minister en staatssecretaris van Financiën de nota naar aanleiding van het verslag van het wetsvoorstel houdende wijziging van belastingwetten c.a. (Belastingplan 2001) bij de Tweede Kamer aangeboden. In dit verslag worden ruim 300 vragen van de Tweede Kamerleden inzake het wetsvoorstel beantwoord.

Verder heeft de staatssecretaris vandaag een brief naar de Tweede Kamer gezonden naar aanleiding van de planning van het indienen van verschillende voorstellen en aanpassingen bij de Tweede Kamer met betrekking tot de Belastingherziening 2001.

Tevens is de derde nota van wijziging inzake de tweede tranche van het ondernemerspakket 2001 door de staatssecretaris bij de Tweede Kamer aangeboden. Deze nota van wijziging komt voort uit de toezeggingen die gedaan zijn in het wetgevende overleg van deze week op 7 en 8 november.

De bovengenoemde stukken staan op de internetsite van het ministerie van Financiën:

www.minfin.nl

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie