Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politieberichten Hollands Midden

Datum nieuwsfeit: 10-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Postbus 4240 Hollands Midden
2350 CE Leiderdorp Dienst Korpsleiding
Telefoon 071 - 5459800
Fax 071 - 5414881
Afkomstig van: Verboon, Yvette
Datum: 10 november 2000

Kop-staart-botsing Katwijk Een 37-jarige automobilist uit Katwijk kon vrijdag 10 november rond 12.00 uur niet op tijd remmen voor een auto voor hem op de Koningin Julianalaan. Hij botste bovenop de auto van zijn voorganger, een 38-jarige man uit Den Haag. Die botste op zijn beurt op zijn voorganger. De Hagenaar is met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het LUMC, de bestuurder van de derde auto een 30-jarige man uit Bodegraven had lichte nekklachten.

Spoor van vernieling autospiegels Leiden De politie heeft op vrijdag 10 november omstreeks 03.25 uur op de Vrouwenweg een 19-jarige man uit De Lier en een eveneens 19-jarige man uit Leiden aangehouden. De twee worden ervan verdacht verschillende vernielingen aan auto's te hebben gepleegd, waaronder het vernielen van autospiegels. In een spoor richting de Raamsteeg, Korevaarstraat, Lammenschansweg/plein, trof de politie ongeveer 15 personenauto's met kapotte buitenspiegels. De politie vermoedt dat er meer auto's zijn die vernield zijn. De politie heeft de zaak verder in onderzoek.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie