Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Bevolkingsonderzoek Borstkanker in Zwijndrecht

Datum nieuwsfeit: 10-11-2000
Bron: Gemeente Zwijndrecht
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zwijndrecht

Bevolkingsonderzoek
Borstkanker in Zwijndrecht

Vanaf 9 november start in Zwijndrecht een nieuwe ronde van het bevolkingsonderzoek borstkanker. Alle vrouwen van 50 tot 75 jaar worden uitgenodigd om röntgenfoto's van de borsten te laten maken. Het onderzoek vindt plaats in een verplaatsbare onderzoekseenheid. Deze staat bij Sporthal Develhal, Parklaan 5. Meedoen aan het bevolkingsonderzoek is gratis.

Het bevolkingsonderzoek borstkanker wordt georganiseerd door de Stichting Bevolkingsonderzoek Borstkanker Zuidwest Nederland. Dit is een samenwerkingsverband met de GGD'en in de regio en het Intergraal Kankercentrum Rotterdam. Het bevolkingsonderzoek wordt in alle Nederlandse gemeenten gehouden. Het doel ervan is ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen




reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie