Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten Regiopolitie Groningen

Datum nieuwsfeit: 10-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Diverse 10-11-2000
Persberichten Regiopolitie Groningen (vrijdagmiddag) Vrijdagmiddag 10 november 2000

Vrijdagmiddagberichten

Leek: rijden tijdens ontzegging; auto in beslag genomen Een 27-jarige inwoner van Leek heeft vanmorgen zijn personenauto moeten inleveren, nadat hij werd betrapt op het rijden tijdens een rijontzegging. De man werd door de politie aangetroffen op de Kalkoven in zijn woonplaats. Omdat hij voor de tweede keer in een korte periode van enkele maanden hiervoor werd bekeurd is in overleg met justitie zijn personenauto in beslag genomen. De politie maakt proces-verbaal op.

Groningen: inbreker overlopen
Bij thuiskomst gisteravond overliep een 44-jarige bewoner van een woning aan de Sledemennerstraat in Groningen een inbreker. Die bleek door een raam naar binnen te zijn geklommen. Toen hij werd overlopen vluchtte de dader. De bewoner ging achter de inbreker aan maar moest zijn achtervolging staken toen hij daarbij een spierblessure opliep. De inbreker wist daardoor te ontkomen. De man had nog niets gestolen en deelde in bewoner mee dat hij alleen op zoek was naar iets eetbaars. De politie stelt een onderzoek in.

Groningen: fietsster gewond
Een 20-jarige fietsster uit Kollum raakte vanmiddag gewond bij een verkeersongeval in de Oude Ebbingestraat in Groningen. De vrouw werd op haar fiets ingehaald door een stadsbus. Vermoedelijk doordat er te weinig ruimte overbleef tussen de stoep en de bus verloor ze de controle over haar fiets. Ze kwam te vallen en liep beenletsel op. De vrouw is voor behandeling overgebracht naar een ziekenhuis. De bus, bestuurd door een 58-jarige man uit Groningen, reed door. Op de Grote Markt kon de chauffeur door surveillerende politiemensen - die het ongeval zagen gebeuren - worden achterhaald. De politie stelt een onderzoek in naar de toedracht van het ongeval.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie 0900 8844

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie