Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Nieuwe evenemente in Leiden kunnen ingediend worden

Datum nieuwsfeit: 10-11-2000
Bron: Gemeente Leiden
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Leiden

Maak uw evenement bekend

BESTUURSDIENST - Deze week worden nieuwe aanvraagformulieren voor plaatsing op de Evenementenkalender 2001-2002 toegestuurd aan alle organisatoren van evenementen die bij de gemeente bekend zijn. Wanneer u geen aanmeldingsformulier heeft ontvangen, maar toch van plan bent het komend jaar een evenement te organiseren tussen 1 april en 31 maart 2002, kunt u een aanvraagformulier en toelichting krijgen bij de evenementencoördinator (071-5165140 of 5165141). Het aanvraagformulier. Surf naar 'Cultuur en Vrije tijd' en kies aan de linkerkant voor 'Evenementen'. U kunt het aanvraagformulier openen met Acrobat Reader en printen. Stuur het formulier naar ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie