Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Zutphen presenteert boek 'Bewoners gereconstrueerd'

Datum nieuwsfeit: 11-11-2000
Bron: Gemeente Zutphen
Zoek soortgelijke berichten
Gemeente Zutphen

Bevolking gereconstrueerd

Aanstaande zaterdag (11 november) presenteert het Stadsarchief het boek 'Bewoners gereconstrueerd.' Een reconstructie van de Zutphense bevolking in de zeventiende eeuw'. Het boek wordt uitgegeven in twee delen, samen ruim 500 bladzijden. Het is een reconstructie van de bewoners van Zutphen in de zeventiende eeuw. Het is het resultaat van vier jaar nauwgezet vergelijken van meer dan twintig archiefbronnen. Voor deze presentatie zijn S. Galema, de samensteller van deze omvangrijke publicatie, en de professoren dr. J. Lucassen (Internationaal Instituut voor Sociale Geschiedenis, Amsterdam) en dr. W.Th.M. Frijhoff (Vrije Universiteit, Amsterdam) als sprekers uitgenodigd. Om 11 ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie