Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Kilometers verzamelplezier op Verzamelaarsjaarbeurs

Datum nieuwsfeit: 11-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Kilometers VERZAMELPLEZIER
op de VERZAMELAARSJAARBEURS

Wie alleen al langs alle collecties wil wandelen, dient zich op zaterdag 11 november en zondag 12 november voor te bereiden op een tocht van vele kilometers. Want in Utrecht is dat weekend weer de VERZAMELAARSJAARBEURS. Tijdens dit grootste verzamelevenement van de Benelux, bieden zo'n 3500 standhouders het meest waardevolle uit hun collecties te koop of te ruil aan. Er is voor verzamelaars maar ook voor andere belangstellenden echt van alles te vinden op het gebied van speelgoed, munten, postzegels, poppen, aardewerk, boeken, antiek, curiosa, enz. Ook is er voor muziekliefhebbers de Mega Platen & CD Beurs met een gigantisch aanbod van miljoenen platen en CD's. Een vaste deelnemer op standplaats 8407 vooraan in hal 8 Curiosa is Anton Siedsma uit Hoofddorp. Hij is een verwoed verzamelaar van Schoolplaten van de vermaarde tekenaars Jetses, Isings en Koekoek. Aan zijn stand kunnen allerlei oude Plaatjesalbums, waaronder de bekende VERKADE-ALBUMS van Jac. P. Thijsse worden ingekeken, geruild, gekocht, verkocht en ook getaxeerd. Iedereen wordt aangeraden albums en losse plaatjes mee te nemen. Info : 023- 5614727. Email : (asiedsma@superweb.nl) Ruim veertigduizend mensen bezochten de vorige verzamelaarsnajaarsbeurs. Ook nu kijken weer veel tienduizenden bezoekers reikhalzend uit naar dit gigantische verzamelweekend. Alle bezoekers krijgen een gratis beurskrant met een plattegrond, zodat ze niet eindeloos hoeven te zoeken, voor ze alles van hun gading hebben gevonden. Ook dit keer zijn er weer veel speciale attracties en bijzondere exposities.

Het Internationaal Verzamel-weekend is in de Jaarbeurs te Utrecht op zaterdag 11 november geopend van 10.00 tot 18.00 uur en op zondag 12 november van 10.00 - 17.00 uur. De toegangsprijs is f 15,-- ( met reductiebon f 12,50,--)

Inlichtingen : tel. 030 - 2955593, Elisabeth Matos, Acc. Manager Verzamelbeurs Email : (MatosE@JaarbeursUtrecht.nl)

Voor ondersteuning van dit persbericht kan desgewenst foto worden aangereikt ( voor foto Verzameljaarbeurs Utrecht, bel E. Matos : 030 2955593 of zie bijlage )

Belangrijke Toevoeging evt : Om wachttijden bij de ingang te vermijden wordt iedereen aangeraden om een Rail Idee toegangskaartje te kopen en gebruik te maken van het Openbaar Vervoer, want het Jaarbeurscomplex ligt aan de overkant van het station Utrecht Centraal.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie