Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Persberichten regiopolitie Groningen

Datum nieuwsfeit: 11-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Politiebericht Groningen: Diverse 11-11-2000
Persberichten regiopolitie Groningen
Zaterdag 11 november 2000

Dagelijkse berichten regio Groningen

Groningen: bromfietser gewond
Een 25-jarige bromfietser uit Groningen raakte gisteravond gewond toen hij op de kruising Amkemaheerd met de Boelmaheerd in botsing kwam met een personenauto, bestuurd door een 31-jarige stadsgenoot. Hij is met beenletsel overgebracht naar het ziekenhuis. De bromfiets raakte totaal vernield. De auto liep schade op aan de voorzijde. De automobilist verleende geen voorrang aan de bromfietser.

Groningen: autokraker aangehouden
Een 31-jarige stadjer is vannacht aangehouden nadat hij op de Coehoornsingel was betrapt bij een inbraak in een auto. Uit nader onderzoek bleek dat de man in verband met andere zaken onder voorwaarden op vrije voeten was gesteld. Omdat hij zich met deze inbraak niet had gehouden aan een voorwaarde werd hij ingesloten.

Groningen: inbreker aangehouden
Een 32-jarige Stadjer is vannacht aangehouden omdat hij had ingebroken in een bloemenzaak aan de Oosterhamriklaan in Groningen. De man gooide een ruit in, klom naar binnen en kwam er even later weer uit.. Dit werd gezien door een voorbijganger die de politie waarschuwde en op de hoogte stelde van de route die de inbreker daarna liep. Op de Bloemsingel kon hij daarna worden aangehouden. De man is voor nader onderzoek ingesloten.>

Groningen: fietsendief
Een 44-jarige inwoner van Groningen is gisteravond op de Noorderhaven aangehouden toen hij bezig was onderdelen van een fiets te demonteren. Hij is voor onderzoek ingesloten.

Groningen:bekeuring voor werken buiten tippelzone Een 33-jarige prostituee uit Groningen en een 45-jarige klant uit de gemeente Zuidhorn zijn gisteravond bekeurd voor het aanbieden c.q. afnemen van een dienst buiten de tippelzone. De politie trof het stel op de Stockholmstraat in de auto van de man. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring.

Groningen: dronken automobilist binnenstad
Een 20-jarige automobilist uit Groesbeek is vannacht aangehouden voor het rijden onder invloed. De politie zag de man al slingerend rijden op de Oosterstraat. Bij controle bleek dat de man diep in het glaasje had gekeken. Hij weigerde mee te werken aan een onderzoek naar het alcoholgebruik. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

Stadskanaal: hennepkwekerij
In een schuur achter een woning aan de Hoofdkade in Stadskanaal heeft de politie gistermiddag een professionele hennepkwekerij ontmanteld. De 29-jarige eigenaar is als verdachte in deze zaak gehoord. Er werd naast de apparatuur onder meer bestaande uit transformators, ventilatoren waterpompen, verwarmingselementen en assimilatielampen, nam de politie ruim 600 planten mee om deze te vernietigen. De man krijgt ook een proces-verbaal voor het illegaal aftappen van elektriciteit De stroomtoevoer gebeurde namelijk buiten de meter om.

Marum: auto in brand
De auto van een 19-jarige inwoner van Drachten is vannacht op de A7 bij Marum geheel uitgebrand. De bestuurder vernam onderweg een brandlucht, waarna hij het voertuig tot stilstand bracht. Direct daarna vloog de auto totaal in brand. De brandweer heeft de zaak geblust. De auto moet als totaal verloren worden beschouwd.

Ulrum: geluidsoverlast
Bij een inwoner aan De Lijnbaan in Ulrum is vannacht een gedeelte van de geluidsinstallatie gedemonteerd en meegenomen naar het politiebureau. De 56-jarige man veroorzaakte niet voor de eerste keer geluidsoverlast voor de buurt. De gewaarschuwde politieagenten constateerden zelf dat de man de geluidsboxen voor een geopend raam had staan. Het geluid was op verre afstand te horen.

Inlichtingen, Afdeling Communicatie, 0900 8844

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie