Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 13.00 uur

Datum nieuwsfeit: 11-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten

Korps: Utrecht, plaats: Utrecht 11-11-2000

Politiebericht Utrecht: district Heuvelrug, 13.00 uur
Verdachten vernieling aangehouden

RHENEN Gisteravond 10 november werden 4 mannen in de leeftijd van 17 tot 21 jaar aangehouden op verdenking van het plegen van vernielingen.

Een passant zag 4 personen in een lantaarnpaal `hangen` en een verkeersbord voorheen bevestigd aan de lantaarnpaal op de grond liggen.

Vervolgens werd de politie gebeld en werden de drie mannen uit Ochten en een man uit Dodewaard aangehouden en meegenomen naar het bureau.

Verlichtingscontrole

OVERBERG Vrijdagochtend 10 november werd tussen 07.00 08.45 uur een fietsverlichtingscontrole gehouden op de Haarweg in samenwerking met 3VO. In totaal werden 250 fietsers hoofdzakelijk schoolkinderen - staande gehouden en gecontroleerd op verlichting.

Ongeveer 20% van de fietsers bleek de verlichting niet in orde te hebben. Zij kregen een waarschuwing met de opmerking dat binnenkort wel verbaliserend opgetreden gaat worden. Door 3VO werden kleine presentjes uitgereikt aan de fietsers.

Man wil rijksweg oversteken

VEENENDAAL Op vrijdagmiddag 10 november werd rond 13.30 uur een 35-jarige man uit Alkmaar door de politie meegenomen naar het bureau toen hij de Rijksweg A-12 wilde oversteken.

De man probeerde ter hoogte van Bloemheuvel van de ene naar de andere kant te lopen. De man bleek onstabiel op zijn benen te staan en leek zwaar onder invloed van alcohol. De man is ingesloten in het bureau Veenendaal om te ontnuchteren.

Snelheidscontroles

VEENENDAAL/LEERSUM Op vrijdag 10 november werden enkele snelheidscontroles gehouden in het kader van de projecten N233 en N225.

Op de Rondweg West in Veenendaal (N233) werden gistermiddag 672 voertuigen gecontroleerd. Hiervan reden 26 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 82 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.

Op de Rijksstraatweg in Leersum (N225) werden gistermiddag 1271 voertuigen gecontroleerd op snelheid. Hier reden 13 bestuurders te hard. De hoogst gemeten snelheid betrof 68 km/u waar 50 km/u maximaal is toegestaan.

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie