Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Themadag 'Ketenkennis = Ketenkracht' voor sierteeltsector

Datum nieuwsfeit: 23-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
TuinbouwNet

Themadag Ketenkennis=Ketenkracht voor sierteeltsector

Kwekers, handelaren, veilingmedewerkers en andere belangstellenden kunnen op 23 november aanstaande hun ketenkennis in de sierteeltsector weer bijspijkeren. Op die dag zijn er bij Dekker in Zoetermeer interessante inleidingen en workshops over ketens, logistiek, traceerbaarheid, informatie-/communicatietechnologie (ict) en e-commerce. De themadag is op de praktijk gericht met veel inleiders uit het bedrijfsleven.

De themadag Sierteelt wordt dit jaar voor de tweede keer gehouden. "Ketenkennis=Ketenkracht" is een zogenoemd KLICT-project. KLICT staat voor Ketennetwerken, Clusters en ICT en heeft als doel bedrijfsleven, onderzoekers, maatschappelijke organisaties en overheid bij elkaar te brengen. De meest actuele onderwerpen ...

Dit waren de eerste 100 woorden van de door u opgevraagde pagina uit het Nieuwsbank persberichtenarchief. Na betaling kunt u het hele persbericht lezen.
Bent u abonnee? Klik hier om uw wachtwoord op te geven.
Wilt u nu snel binnen tien minuten abonnee worden? Klik dan hier.

Klik hier om het volledige persbericht te lezen
reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie