Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Vakbeurs Interfreight op eigen kracht verder

Datum nieuwsfeit: 28-11-2000
Bron: Razende Robot Reporter
Zoek soortgelijke berichten
Rotterdam, 15 maart 2000

28 t/m 30 november 2000 – Ahoy’ Rotterdam

VAKBEURS INTERFREIGHT OP EIGEN KRACHT VERDER!

De vakbeurs Interfreight, die in 1998 een veelbelovend debuut maakte als nieuw marketingplatform voor de internationale transportwereld, gaat op eigen kracht verder. Intermodal, de vakbeurs voor logistieke hardware die twee jaar geleden nog gelijktijdig met Interfreight in Ahoy’ Rotterdam plaatsvond, koos dit jaar voor Genua (!) als locatie. Het beursmanagement van Interfreight houdt onverkort vast aan de succesformule van een internationale vakbeurs voor transport & logistieke dienstverlening waar alle transportmodaliteiten onder één dak worden samengebracht. De samenwerking met Miller Freeman, de grootste beursorganisator ter wereld, in combinatie met de internationale aantrekkingskracht van Rotterdam als Gateway to Europe, vormen volgens de organisatoren nog steeds een ijzersterke propositie voor de internationale transportwereld. Interfreight 2000 vindt plaats van 28 t/m 30 november in Ahoy’ Rotterdam en is een co-productie van Miller Freeman en Ahoy’ Beurzen bv.

Op eigen benen

Johan Teunisse, unitmanager Ahoy’ Beurzen bv en in die hoedanigheid verantwoordelijk voor Interfreight 2000, is weliswaar verrast over het voorlopig afhaken van Intermodal maar acht dat niet onoverkomelijk. "We hadden een intentie-overeenkomst voor drie edities gebaseerd op Rotterdam als locatie voor beide beurzen". Ondanks het feit dat de eerste gecombineerde editie in 1998 voor beiden een doorslaggevend succes bleek te zijn, komt er in 2000 geen vervolg. "We staan dus wat eerder op eigen benen dan gepland", aldus Teunisse. Hij is ervan overtuigd, mede gelet op de samenwerking met Miller Freeman, de grootste beursorganisator ter wereld en met beurzen als SITL Parijs en ITL Chicago zeer ervaren op het gebied van transport & logistiek, dat de formule van Interfreight sterk genoeg is om alleen door te groeien. "De positionering van Interfreight in mainport Rotterdam, wereldhaven nummer 1 en daarmee een natuurlijke ontmoetingsplaats van vraag en aanbod in de internationale transport & logistieke dienstverlening, is en blijft een ijzersterke propositie voor Europese verladers", aldus een overtuigde beursmanager.

De inschrijving voor deelname is inmiddels gestart. Voor meer informatie over Interfreight 2000 kan contact worden opgenomen met Werner Klingler van Ahoy’ Beurzen bv, tel. 010 2933 213, fax: 010 2933 209, e-mail: w.klingler@ahoy.nl of Pierre Gendrot van Miller Freeman Parijs, tel. +33 (0)147 565279, fax: +33 (0)147 560868, e-mail: pierre_gendrot@unmf.fr.

Afdeling Communicatie Ahoy’ Rotterdam

Noot voor de redactie: Voor meer informatie over Interfreight 2000 kunt u zich wenden tot: (

Noot voor redacties

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie