Nieuwsbank

Schrijft, screent en verspreidt persberichten voor journalistiek, search en social media. Hét startpunt om uw nieuws wereldkundig te maken. Ook voor follow-ups, pitches en korte videoproducties.

Negende SWOME-Marktdag in Den Haag

Datum nieuwsfeit: 30-11-2000
Vindplaats van dit bericht
Bron: SISWO/Instituut voor Maatschappijwetenschappen
Zoek soortgelijke berichten
SISWO/Instituut voor Maatschappijwetenschappen

Negende SWOME-Marktdag


30 november 2000
Ministerie VROM, Den Haag

Tweede oproep voor presentaties!

Op donderdag 30 november 2000 organiseert de werkgroep Sociaal-Wetenschappelijk Onderzoek Milieu en Energie (SWOME) de negende marktdag, ditmaal op het Ministerie van Volkhuisvesting, Ruimtelijke Ordening en Milieubeheer (VROM), te Den Haag, van 10.00 tot 17.00 uur. De jaarlijkse marktdag is een platform waar allerlei sociale wetenschappers hun onderzoek op gebied van milieu, energie en duurzame ontwikkeling met elkaar en met mensen uit de praktijk bespreken.
In overleg met het Directoraat-Generaal Milieu is besloten om in het programma van de marktdag ook aandacht te besteden aan het Vierde Nationaal Milieubeleidsplan (NMP4) en de daarmee samenhangende sociaal-wetenschappelijke vraagstukken.

Een bijdrage aan de marktdag
Graag nodigen wij u uit om een presentatie te verzorgen van lopend of recentelijk afgerond onderzoek op de SWOME-marktdag. Dit houdt in: (1) Een korte schriftelijke presentatie van uw onderzoek (maximaal 2 A4; 800 woorden) in het marktdagboek; (2) en een mondelinge presentatie van uw onderzoek van ongeveer 20 minuten, uitmondend in een discussie. Iedere bijdrage is welkom. De binnengekomen bijdrages zullen zoveel mogelijk worden gegroepeerd rond bepaald thema's.

Het aanmelden van uw presentatie
U kunt zich aanmelden door het bijgevoegde aanmeldingsformulier uit te printen en volledig ingevuld op te sturen naar: Marja Harms, SISWO, Plantage Muidergracht 4, 1018 TV Amsterdam. De deadline voor het inzenden van uw aanmelding is uiterlijk vrijdag
22 september. Kort na 22 september krijgt u bericht over acceptatie van de presentatie en een definitief inschrijfformulier.

Posterpresentatie
Een andere mogelijkheid is dat u uw onderzoek presenteert in de vorm van een poster. Indien u deze mogelijkheid verkiest, kunt u dat aangeven op het aanmeldingsformulier.

Deelname en kosten
Aan deelname van de marktdag zijn kosten (tussen 50,- en 100,-) verbonden. Hiervoor krijgt u het marktdagboek toegezonden en koffie, thee en een eenvoudige lunch aangeboden. U dient t.z.t. het inschrijfgeld over te maken op het gironummer dat vermeld staat op het inschrijfformulier.

Tot slot enkele belangrijke data:
Deadline bijdrage marktdagboek : vrijdag 22 september 2000 Datum marktdag : donderdag 30 november 2000

Meer informatie via:
Drs. H.O. Nuys (secretaris SWOME)
tel. 020 5270621, e-mail: (nuys@siswo.uva.nl)
en/of Marja Harms
tel. 020 5270648, e-mail: (harms@siswo.uva.nl)

De instituutspagina's van SISWO
Website Maatschappijwetenschappen

reageer via disqus

Nieuwsbank op Twitter

Gratis persberichten ontvangen?

Registreer nu

Profiteer van het gratis Nieuwsbank persberichtenfilter

advertentie